Bij Droomdouche.nl kunt op verschillende manieren betalen:

 
iDeal   
iDeal is het betalen van uw aankoop door middel van het internetbankieren van uw eigen bank. iDeal is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Bancaire overboeking
U kunt er ook voor kiezen om de bestelde producten vooraf over te maken door middel van een bancaire overboeking. De betaling dient drie dagen voor de geplande afleverdatum op de bankrekening van Sanitairtotaal te zijn bijgeschreven.

Rembours
Bestellingen met een totale waarde van meer dan € 100,-, die geleverd worden binnen 2 weken na de orderdatum kunnen bij de bezorging aande chauffeur contant of via pin worden afgerekend.Voor leveringen in Belgie kan alleen contant aan de chauffeur worden betaald.

Contant of met pin betalen
Wilt u liever uw aankopen contant of met pin afrekenen? Geen probleem. In onze showroom kunt u de bestelde producten contant of per pin betalen.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit het buitenland geldt een afwijkende manier van betalen. U ontvangt de factuur en door middel van een internationale bancaire overschrijving voldoet u 7 dagen voor levering de betaling.
Om deze bankoverschrijving te kunnen verrichten heeft u de IBAN en BIC code van ons nodig. Het bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor levering zichtbaar op onze rekening te staan.
DROOMDOUCHE.NL

Bankrekeningnummer:00000000000  IBAN code: 00000000000 BIC code: 00000000000