DROOMDOUCHE.NL


Badkamer ideeen opdoen en een badkamer ontwerpen begint veelal maanden voor een geplande verbouwing, maar ook voor een snelle klus bent u in onze webshop aan het juiste adres.

 

Realiseert u zich, bij het bestellen op internet, bij wie u koopt? Hoe zit het met uw vragen, garantiezaken en retourneren? Sanitaire producten kunnen ingewikkelde producten zijn. 
U wilt graag uw situatie bespreken? Bel ons dan voor een afspraak of gratis advies! 
‚ÄčOp werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 en op zaterdag van 08.00 tot 16.00. 

Daarom bestelt u bij droomdouche.nl!

 
Groot assortiment
Sanitair bestelt u online het snelst en meest voordelig bij droomdouche.nl . Wij bieden een totaal aanbod aan sanitair voor uw badkamer; of het nu gaat om een douchecabine, ligbad of badkamermeubel tot luxe sanitair. Voor de moderne badkamer vindt u inloopdouches en vrijstaande ligbaden in het sanitair assortiment van Droomdouche.nl. Ook in keramisch sanitair is Droomdouche.nl de voordeligste sanitair winkel. Dé wastafel, fonteintjes, waskom uw keuze vindt u gegarandeerd in ons assortiment. In onze online shop vindt u ons brede assortiment sanitair. Wij hebben een groot aantal toeleveranciers en kunnen op bestelling nog veel meer leveren.
 
Vaste lage prijzen

Het sanitair dat wij bieden leveren wij tegen outlet prijzen, doordat wij 90% van onze sanitaire producten zelf ontwikkelen en importeren. Bij Droomdouche.nl is er geen tussenkomst van derden, waar u als consument weer van profiteert. Neem een kijkje in onze sanitair outlet en laat u verbazen over alle mogelijkheden voor de badkamer.
 
Professioneel advies
In de online shop trachten wij u zo goed mogelijk te begeleiden met de keuze van uw materialen. De shop laat naast het geselecteerde artikel ook eventueel extra benodigde aansluitmaterialen zien of maak gebruik van de handige, voorgeselecteerde pakketten. Heeft u toch nog vragen? Bel of bezoek onze vestiging. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding gevolgd en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen. Op basis van deze kennis kunnen zij juist op uw specifieke wensen ingaan.
 
Snelle levering
Wij leveren uit voorraad en indien artikelen niet voorradig zijn, kunnen wij door onze korte wegen richting onze leveranciers, normaal gezien binnen 5 werkdagen leveren
 
Bezorgen door heel Nederland*
Indien u de materialen niet zelf kunt vervoeren, dan kunnen wij de materialen op adres bezorgen.
 
Droomdouche.nl hanteert binnen Europees Nederland de volgende bezorgkosten. Indien alle artikelen per pakketdienst verstuurd kunnen worden, dan rekenen wij vanaf € 100,- geen bezorgkosten. Voor orders onder de € 100,- rekenen wij € 10,95. Zware en grote artikelen kunnen wij niet per pakketdienst versturen. Voor deze orders verzorgen wij zelf het transport. Voor deze grote en zware artikelen brengen wij €100 in rekening, laat u deze artikelen door een van onze geselecteerde installateurs plaatsen dan betaalt u geen bezorgkosten. Als u artikelen in uw winkelwagen plaatst, dan ziet u automatisch welk tarief van toepassing is.
(Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.)
* Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden. Levering en eventuele extra kosten in overleg. De te leveren materialen worden zo dicht mogelijk bij het bezorgadres, op de verharde weg, naast de auto gelost. We kunnen vaak wel assistentie verlenen bij het verdere transport. Maar dit is niet standaard en voor risico van de klant. 

Hulp nodig bij het installeren?
Heeft u hulp nodig bij het installeren? Hiervoor kunnen wij u in contact brengen met onze professionele afnemers. Via de pagina nog een link inbouwen naar de instalatieservice kunt u een formulier invullen om vrijblijvend een aanvraag te doen.